Yksi elämäni parhaimmista päätöksistä…

Viime kesänä ilmoittauduin sulkapallovalmennukseen. Yhtään liioittelematta voin sanoa, että se on ollut ehkä paras päätös, jonka olen elämässäni tehnyt! Eikä yhtään tuntia ole jäänyt välistä.

Vuosien ajan olen yrittänyt löytää omaa lajia, ja kokeillut kaikkea mahdollista tankotanssista melontaan ja zumbaan. Vaikka suurin osa lajeista onkin tuntunut ihan mukavilta, mikään ei ole tuottanut tähän astin niin paljon iloa kuin sulkapallo.

IMG_1211

Maanantai-illan tunti antaa viikolle loistavan alkun. Olipa työpäivä tai yleinen olotila ollut sitten kuinka ankea tahansa, tämän yhden tunnin jälkeen olo on parempi kuin ikinä. Esimerkkinä tämä maanantaina. Koko sunnuntain vietin masennellessa sitä, että kohta taas pitäisi herätä töihin, ja niin se maanantai koitti yhtä ankeana kuin olin sen etukäteen kuvitellutkin. Kuuden tunnin yöunet, liian monta asiaa päässä ja iltapäiväväsymys. Iltakuudelta sulistunnin jälkeen tuntui siltä, kuin olisin saanut energiaa suoraan suoneen. Ihan uskomaton vaikutus!

Jos voittaisin lotossa, pelaisin vaan sulkapalloa. Hiihtäisin, ja pelaisin sulkapalloa. Hiihtäisin, pelaisin sulkapalloa ja matkustelisin.

Sulkapallo vaatii nopeutta, pelinlukua ja oikeaa tekniikkaa. Ja nämä ovat asioita, mitkä minua lajissa kiehtovat. Ei tarvita raakaa voimaa tai muutakaan yhtä ominaisuutta, vaan kehittyä voi monella eri saralla. Ja kilpailuhenkisyyttä, mitä kyllä löytyy. Ehkä vähän liiaksikin, sillä pelikavereita tuntien ulkopuolelta ei oikein tunnu löytyvän 😛

Tavoitteeni tässä lajissa eivät kuitenkaan ole kovin korkealla. En halua kisailla tai muuta vastaavaa, kunhan joskus oppisin rystylyönnin takakulmasta, niin olisin enemmän kuin onnessani.

 

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s