Todella erikoinen marraskuu – hyvällä tavalla!

Marraskuun viimeisiä päiviä viedään, ja havahduin tänään erääseen hämmentävään tosiseikkaan; en ole varmaan koskaan ollut näin pirteä vuoden synkimpään aikaan!

Viime vuosina marraskuut ovat menneet aika lailla kaavalla ”pimeällä töihin, pimeällä kotiin”. Ulkoilmaa on tullut haisteltua lähinnä sen muutaman sadan metrin verran bussipysäkiltä sisätiloihin. Liikunta on yleensä tullut hoidettua tunkkaisella kuntosalilla lenkkipolkujen sisään.

Äitiyslomalla olemisessa on se mahtava puoli, että ulkona on mahdollista liikkua päiväsaikaan, ja kenties nähdä jopa vilauksen auringosta! Tällä on ihan uskomaton vaikutus mielialaan! Päivittäiset kävelylenkit raikkaassa ilmassa piristävät kummasti, enkä yhtään väheksy sitä, että monta kertaa viikossa tulee nukuttua aamukymmeneen.

Eli superpirteä marraskuu, jos vertaa vaikkapa viime marraskuuhun, kun suurin osa kuusta meni pahoinvoinnin kourissa. 

Paljon kivoja tapahtumia

Harmaaseen marraskuuhun on mahtunut myös monia piristäviä tapahtumia. Kuukauden sisällä on tullut vietettyä niin hulvattomat pikkujoulut, nähtyä uusia ja vanhoja kavereita, vietetty isänpäivää ja käyty kerhoissa. Huomenna koittaa vielä yksi piristysruiske, kun kone ottaa (toivottavasti) nokan kohti Berliiniä ja joulumarkkinoita.

Marraskuu on ollut täynnä paljon hyvää ruokaa, kuten tätä uunifetapastaa.

Sama meno jatkuu joulukuussa, kun luvassa on muun muassa vauvauinnin aloitus, itsenäisyyspäivän reissu Tampereelle ja omat synttärini, joita pääsen toivon mukaan viettämään johonkin kivaan ravintolaan. (Vapaaehtoiset lastenhoitajat saa ilmoittautua :D) Ja tietysti paljon naurun ja leikin täyteisiä hetkiä meidän pienen ilopillerin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s