Juoksurattaat ja pyöräkärry yhdessä paketissa – paras hankinta vähään aikaan

Jos vauvaperheessä haluaa liikkua yhdessä perheenä tai käydä lenkillä silloin kun mieli tekee, ovat juoksu/pyörärattaat ehdoton hankinta! Olen himoinnut kyseisiä rattaita jo viime syksystä lähtien, ja nyt kun eteen osui hyvä tarjous, tilaus oli pakko laittaa sisään.

Muista kypärä!

Pitkän vertailun päätteeksi päädyimme tilaamme Hamax Outback One -malliset rattaat muutamastakin eri syystä. Ensinnäkin ne olivat huomattavasti huokeammat kuin suositut Thule-rattaat, mutta ominaisuudet olivat kuitenkin huomattavasti paremmat kuin monissa muissa halvemman hintaluokan versioissa. Kyseisissä rattaissa on muun muassa isot renkaat, säädettävä työntöaisa, hyvä jousitus ja sulava ulkonäkö. Lisäksi juoksurattaat vaihtuvat pyöräkärryksi ja toisin päin muutamassa sekunnissa, mikä on ehdotonta plussaa. 

Säilytystilaa rattaiden sisältä löytyy vaikka millä mitalla, joten rattailla voi hyvin lähteä myös pidemmälle retkelle (sillä eväät best!). Odotan jo nyt innolla keväisiä pyöretkiä metsäisille nuotiopaikoille! 

Muutaman testikerran perusteella voin jo nyt sanoa, että kyseiset rattaat olivat erinomainen hankinta! Juostessa rattaat rullaavat hyvin niin asfaltilla kuin hiekkapolulla, mutta täytyy kyllä todeta, että ylämäet tuntuvat rattaiden kanssa sen verran raskailta, että taidan suosia jatkossa mahdollisimman tasaisia reittejä. (Myös jyrkkiä alamäkiä kannattaa välttää, sillä rattaiden jarru on aika lailla vitsi.)

Myös pyörän perässä vaunut kulkevat hyvin, kunhan vain pääsee aluksi vauhtiin ja ymmärtää, että mutkia ei karavaanin kanssa voi ottaa kovin jyrkästi.

Tuulensuoja ja huomiolippu kuuluvat mukana tulleisiin varusteisiin.

Juoksu- ja pyörärattaiden plussat ja miinukset

+ VAPAUS
Juoksurattaat antavat vapauden lähteä käymään lenkillä ihan mihin aikaan päivästä vain. Sinun ei siis tarvitse aina odottaa siihen, kunnes mies tulee kotiin hoitamaan lasta ja lähteä pitkän päivän jälkeen väsyneenä pimeään tarpomaan, vaan käydä ulkoilemassa vaikkapa juuri ennen lounasta. Kätevää!

+ OMAA AIKAA
Tähän asti on pitänyt aina vähän suunnitella viikkoa ja miettiä, mitä sitä oikein haluaa iltaisin tehdä, sillä ei sitä voi oikein joka ikinen ilta viilettää omissa menoissa. Kun viikkoon yrittää saada mahtumaan kaikki mitä haluaa tehdä; käydä sulkapallotreeneissä, BodyPumpissa, juoksemassa, kaupassa, hierojalla, leipoa ja laittaa ruokaa ja viettää aikaa perheen kanssa.., ei lenkkikertoja kerry viikkoon kuin ehkä juuri ja juuri se yksi kappale. Kun voit käydä lenkillä päivällä, voit hyvillä mielin viettää illan perheen kanssa sohvalla tai Ikeassa. Kaikki voittavat!

+ YHTEISTÄ TEKEMISTÄ
Yhteiset harrastukset ovat jääneet lapsen myötä aika vähiin, mutta tämä hankinta mahdollistaa sen, että nyt voimme lähteä koko perhe yhdessä juoksemaan tai pyöräilemään. Parasta!

– SÄILYTYS
Juoksurattaat vievät yllättävän paljon tilaa. Tällä hetkellä tilanteemme on se, että rattaat eivät mahdu ulkovarastoon kahden pyörän, grillin, kesäkalusteiden, suksien ja muiden varastoon talveksivietyjen tavaroiden kanssa. Häkkivarastoon olemme edelleen jonossa, joten siitäkään ei ole apua säilytysongelman ratkomisessa. Joten missä rattaat siis ovat? No olohuoneessamme tietenkin.

– ERGONOMIA
Juoksurattaita työntäessä juoksuasento ei ole se kaikkein optimaalisin, ja jos reitillä on paljon mutkia, joutuvat kädet kunnolla töihin rattaita ohjaillessa. Kannattaa siis muistaa hyvät venyttelyt ja kehonhuollot. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s