Äidit ja isät, juhlikaa enemmän!

Haluatko tuntea itsesi iloiseksi, sosiaaliseksi ja ennen kaikkea normaaliksi ihmiseksi? Ratkaisu on yksinkertainen; juhli kunnolla! Tarkennus: juhli kunnolla ilman lapsia. 

Muutama viikko sitten sain huomata, kuinka hyvää vaunulenkkien ja muiden arkisten asioiden ohella tekee se, kun saa vetää paremmat vaatteet niskaan, lähteä ihmisten ilmoille ja artikuloida muutenkin kuin paapattamalla tai lässyttämällä.

Ja jos tähän päälle lisätään vielä muutama (useampi) lasillinen skumppaa ja tanssilattialla pauhaava Boten Anna, ilta ei voi olla huono. (Suuri kiitos vaan juhlien järjestäjälle, elän tällä voimaannuttavalla kokemuksella seuraavat puoli vuotta.)

Vaikka seuraavana päivänä ääni on käheä ja joudut istumaan anoppilan aamupalapöydässä edustavana eiliset meikit naamassa järjettömän väsymyksen kourissa, kaikki tämä on ehdottomasti kunnon juhlien arvoista. Vaikka ehkä juuri siinä aamupalapöydässä ei siltä tuntuisi, juhliminen selkeyttää pään ja tuo hymyn huulille moneksi viikoksi. 

Klisee joka toimii: Aina on syytä juhlaan!

Juhlia järjestetään nykyisin aivan liian harvoin, vaikka ainahan olisi syytä juhlaan – vai mitä? Ei ole mitään järkeä odotella seuraavia pyöreitä vuosia tai eläkkeelle pääsyä, kun maailma on täynnä syitä valmistaa herkullista ruokaa, juoda hyvää viiniä ja viettää hauskaa aikaa ystävien kanssa.

Selvisin tästäkin viikosta – syytä juhlia! Jaksoin mennä jumppaan vaikka väsytti – hyvä syy juhlia! Lapsi nukkui yönsä hyvin – hyvä syy juhlia! Ei olla nähty pitkään aikaan – aina vaan parempi syy juhlia!

Jos siis tunnet olosi väsyneeksi ja arkisten asioiden lamaannuttavaksi, tiedät nyt mitä kannattaa tehdä. 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s